Σάββατο: Active Member – σε κάθε γειτονιά

Λίγα λόγια: Ένα οδοιπορικό ανά την Ελλάδα, με εμφανίσεις σε μικρούς χώρους «για να νοιώσουν την κάθε ανάσα δίπλα τους και να μοιραστούν αγάπη», κάνουν οι Active Member, που θα εμφανιστούν στο Καφενείο Σκάλα στο Κρυφοβό.

Οι Active Member σε κάθε γειτονιά λοιπόν, θα ερμηνεύσουν πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ θα παίξουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους. Όλο το οδοιπορικό θα βιντεοσκοπηθεί για να γίνει ντοκιμαντέρ όπως και φωτογραφικό άλμπουμ. Το δύσκολο αυτό εγχείρημα προέκυψε ως ανάγκη από την επιθυμία του γκρουπ να έρθει πολύ κοντά με το κοινό που παρακολουθεί και στηρίζει χρόνια τώρα τη low bap αφήγηση.

Σημεία προπώλησης: στο καφενείο σκάλα και από το rock bar ROCKA ROLLA

Τελευταία ενημέρωση διαθεσιμότητας: Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στη τιμή προπώλησης (7€) 15/1/2020 στις 17:21

Active Member: Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις…
Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενα στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα ηχογραφήσει τους στίχους. Βιολί, κιθάρα, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, φυσικά κρουστά… Οι μουσικοί πειραματισμοί ατελείωτοι από έναν άνθρωπο που χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις ξεδιπλώνει από μέσα του πρωτότυπες μελωδίες …

Δισκογραφία:
1. «Διαμαρτυρία» 1992
2. «Στην ώρα των σκιών» 1994
3. «Τομεγάλο κόλπο» 1995
4. «Από τον τόπο της φυγής» 1996
5. «Οι μύθοι του βάλτου» 1998
6. «Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες» 2000
7. «Live-remix» 2000
8. «Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου» 2001
9. «Πέρασμα στο ακρόνειρο» 2002
10. «Fiera» 2004
11. «Aπό το μεγάλο κόλπο στη Fiera” 2005
12. «Blah-blasphemy» (cd & dvd) 2005
13. «Σκιεράτσα» (box 3cd, “Blah-blasphemy 2”, “Άπνοια”,
“Βαθύσκιωτα”) 2006
14. «Άπ’ της φτιάξης μας τα λάθια» 2cd 2009
15. «Στων βουβών την εσχατιά» 2011
16. «Αρσενάλι» (2cd) 2012
17. «Cosmos Alivas» 2014
18. «Οutro-live» (2cd & dvd) 2015
19. «Ζαλίκι» (2cd) 2016
20. «Φρυκτωρία» 2019-2020

ΗΜ/ΝΙΑ

Ιαν 25 2020

ΩΡΑ

21:00

ΚΟΣΤΟΣ

Είσοδος 10€ , προπώληση 7€

Λεζάντες

➭ Live μουσική,
➭ Περιέχει έκπτωση,
➭ Προτεινόμενο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Καφενείο Σκάλα Κρυφοβό Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
X