Σάββατο: Διήμερο City Break Retreat

Λίγα λόγια: Σάββατο πρωί πρακτική στην φύση (μέρος θα ανακοινωθεί σύντομα) και το βράδυ Ιταλικές νοστιμιές στο Damiani l’artista.
Κυριακή πρωί κατεβαίνουνε τον Άραχθο με βάρκες, κάνουμε γιόγκα στην φύση και επιστρέφουμε το απόγευμα στην πόλη. (Για τους εκτός πόλης υπάρχουν διάφορες οικονομικές προτάσεις διαμονής)

Κόστος συμμετοχής για τις 2 μέρες: 60 ευρώ (περιλαμβάνει όλα τα έξοδα, 2 καφέδες στο Θυμωμένο Πορτραίτο, το φαγητό στο Damiani l’artista )

Κόστος συμμετοχής για την Κυριακή 40 ευρώ

Πληροφορίες: Για το ράφτινγκ παρέχεται εξειδικευμένος εξοπλισμός (Στολές νεοπρέν, παπούτσια αποστειρωμένα με υγειονομικές προδιαγραφές, αδιάβροχα, κουπιά κράνη Σωσίβια). Κάνουμε μια 20λεπτη ενημέρωση για το πώς θα κατέβουμε το ποτάμι με ασφάλεια ,δημιουργούμε τα πληρώματα, επιβιβαζόμαστε στις βάρκες και το συναρπαστικό μας ταξίδι ξεκινάει .Η διαδρομή διασχίζει το πιο στενό κομμάτι του ποταμού, είναι τρίτου Βαθμού δυσκολίας (μέγιστο το 6ww- Waite water.) Μια διαδρομή για όλους χωρίς προαπαιτούμενη rafting εμπειρία. Αφού περάσουμε το πρώτο συναρπαστικό πέρασμα της διαδρομής φτάνουμε στη σπηλιά που η νεροκουρτίνα και τα βρύα δημιουργούν μια εικόνα απίστευτης ομορφιάς .δεν τελειώσαμε όμως εδώ λίγα μέτρα πιο κάτω σταματάμε κατεβαίνουνε από τις βάρκες για να επισκεφτούμε τον καταρράκτη της Κλίφκης. Εκεί μένουμε με το στόμα ανοικτό δεν περιμέναμε ποτέ να συναντήσουμε αυτό το τοπίο. Μαγική ομορφιά έναν καταρράκτη 14 μέτρων να χύνεται με ορμή και μεις από κάτω να βουτάμε παρ ότι τα κρύα νερά να μας δυσκολεύουν αυτή την τρελή επιθυμία.
Μετά τα παιχνίδια στον καταρράκτη επιβιβαζόμαστε στις βάρκες συνεχίζοντας τη διαδρομή στο στενό φαράγγι μέχρι να φτάσουμε στα συντρίμμια του περίφημου Ιστορικού μνημείου, το Γεφύρι της Πλάκας, 40μέτρα πλάτος 20 μ. ύψος ήταν το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Γεμάτο ιστορία με αποτυχημένη προσπάθεια να το γκρεμίσουν, βομβαρδίζοντας το, μια ιστορία μπροστά μας,  Αμέσως μετά το γεφύρι τερματίζει η συναρπαστική διαδρομή.
Δίπλα στο Ποτάμι σ ένα καταπληκτικό τοπίο θα γίνει το μάθημα yoga (Γιν Γιόγκα Θεραπευτική) από τη Maria G. Vardalou, αφού πάρετε τις φωτογραφίες, αρχίζει ο δρόμος της επιστροφής διάρκειας μιας ώρας για Ιωάννινα.

*Οι κάρτες συμμετοχής είναι συγκεκριμένες και μπορείτε να τις προμηθευτείτε στο Θυμωμένο Πορτραίτο και Moksha Yoga

 

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 30 2020

ΩΡΑ

10:00
Θυμωμένο Πορτραίτο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Θυμωμένο Πορτραίτο
Τηλέφωνο
2651068550
Website
https://www.facebook.com/portraito/

Άλλοι διοργανωτές