Παρασκευή & Σάββατο: «Δεν Επιθυμώ» stand up comedy show

Λίγα λόγια: Ένα Stand Up Comedy Show με τους Βύρων Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη για 2 μοναδικές παραστάσεις στο Θυμωμένο Πορτραίτο στις 24 και 25, Γενάρη στα Ιωάννινα.
Κλείνοντας 5 χρόνια συνεργασίας με εντατικές εμφανίσεις και πολλές περιοδείες, καλούνται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο. Την άρνηση που νιώθουν για την ίδια τη δουλειά.
Μεγαλώνουν, βαραίνουν, βαριούνται, χάνονται στη σκέψη τους νυστάζουν και σίγουρα δεν αντέχουν το ξενύχτι. Ο ένας σκέφτεται την οικογένεια, ο άλλος τα φυτά, ο ένας θέλει σούσι, ο άλλος παϊδάκια, ο ένας θέλει να φτιάξει server στο σαλόνι, ο άλλος πέργκολα στο μπαλκόνι του.
Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να πάει για δουλειά.

Προπώληση: Θυμωμένο Πορτραίτο (Καποδιστρίου 20)

Πληροφορίες: 2651 068550

Παράσταση "Δεν επιθυμώ" 2ος χρόνος @SIx dogs

To Δεν Επιθυμώ στο six dogs​συνεχίζεται για 2η χρονια!!Από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00Είσοδος: 10 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις)Αγορά εισιτηρίων:https://viva.gr/tickets/stand-up-comedy/six-dogs/den-epithymoVideo: AlaskaΗ stand up comedy παράσταση "Δεν επιθυμώ"του ανήλιαγου Michael Mathioudakis​ και εμού συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά στο six d.o.g.s για όλους όσοι δεν είδαν την παράσταση πέρσι και για εκείνους τους ηρωικούς 12 που ενώ την είδαν θα θέλουν να την ξαναδούν με άλλη παρέα…κα να τους σκουντάνε με τρόπο όταν θα δουν να άρχεται εκείνο το αστείο που τους άρεσε και να ψιθυρίζουν "καλά ρε, άκου τί θα πεί τώρα ο τύπος"αλλά θα έχουν κάνει λάθος και τελικα δεν ήταν σε εκείνο το σημείοκαι θα τους ξανασκουντάνε μετά και πάλι δε θα είναικαι οι άλλοι θα τους λένε "σκάσε λίγο να δούμε"και όταν τελειώσει η παράσταση θα φύγουνε απογοητευμένοι και θα αναγκαστούνεκαι αυτοί να πάνε με άλλη παρέα μία άλλη μέρα γιατί δεν την χάρηκαν την παράσταση την πρώτη φορά.Σε κάθε περίπτωσηΣας περιμένουμε Τρίτη ή Τετάρτη. Β

Δημοσιεύτηκε από Byron Theodoropoulos στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 18 2020

ΩΡΑ

21:00

ΚΟΣΤΟΣ

10€ (μη αριθμημένες θέσεις)

Λεζάντες

➭ Προτεινόμενο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Θυμωμένο Πορτραίτο
Θυμωμένο Πορτραίτο Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
Θυμωμένο Πορτραίτο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Θυμωμένο Πορτραίτο
Τηλέφωνο
2651068550
Website
https://www.facebook.com/portraito/
X