Φεστιβάλ Κεράσοβο 2019

Λίγα λόγια: Mε μουσική και χορό,από την Ήπειρο ως τα Βαλκάνια και την Κάτω Ιταλία, ξεκίνησε το εφετινό «Φεστιβάλ Κεράσοβο 2019», στο χωριό Αγία Παρασκευή, άλλοτε Κεράσοβο Κόνιτσας. Εφέτος φιλοξενούνται στο χωριό, σεμινάρια σύγχρονου χορού από τους Ταξιάρχη Βασιλάκο και Αθηνά Κυρούση-Salvucci, πολυφωνικού τραγουδιού της Ελλάδας και των Βαλκανίων από την Ξανθούλα Ντακοβάνου, Βαλκανικής Ορχήστρας από την Ουρανία Λαμπροπούλου, παραδοσιακών ελληνικών κρουστών, από τον Αλέξανδρο Ριζόπουλο, αλλά και ιταλικών παραδοσιακών κρουστών από τον Gianfranco Narracci, ενώ πλούσιες θα είναι και οι μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Τρίτη 6 Αυγούστου

21.00 -
Συναυλία ΤARANTESYS μουσικές της Κάτω Ιταλίας (είσοδος 6€)
Ψυχή του σχήματος,θα είναι ο Ιταλός Gianfranco Narracci, στην κιθάρα, το τραγούδι και το ταμπορέλο, ενώ θα πλαισιώσουν, η ελληνοιταλικής καταγωγής Αθηνά Κυρούση-Salvucci στο τραγούδι και το χορό, καθώς και ο Ταξιάρχης Βασιλάκος στο ακορντεόν.

Τετάρτη 7 Αυγούστου

21.00 -
Συναυλία Η Κυρά κι Βάρκα (είσοδος 6€)
ο δίσκος της κερασοβίτισσας Ξανθούλας Ντακοβάνου, η οποία τραγουδάει τα τραγούδια της, εμπνευσμένα από τις μουσικές παραδόσεις της Ηπείρου, της Κρήτης, της Θράκης αλλά και άλλων μουσικών παραδόσεων της Ανατολής.

Πέμπτη 8 Αυγούστου

21.00 -
Συναυλία Kerasovo Project (είσοδος 6€)
οι εξαιρετικοί κερασοβίτες μουσικοί Περικλής Βραχνός στο βιολί και Βαγγέλης Βραχνός στην τρομπέτα και κοντραμπάσο, πλαισιωμένοι από τον Ηπειρώτη συνθέτη και ερμηνευτή Αλέξανδρο Ριζόπουλο, παρουσιάζουν προσωπικές τους συνθέσεις τροπικής μουσικής, με επιρροές από τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο

Παρασκευή 9 Αυγούστου

21.00 -
Συναυλία μαθητών μουσικών οργάνων (Δωρεάν είσοδος)
Το φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλία των μαθητών των σεμιναρίων και των δασκάλων τους, όπου θα παρουσιαστεί η δουλειά όλων των μουσικών σεμιναρίων. Η συναυλία θα γίνει στις 21:00 στην πλατεία του χωριού

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 26 2020

ΩΡΑ

21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Facebook Page εκδηλωσης

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αγία Παρασκευή
Κεράσοβο

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Mousa
Τηλέφωνο
6934795926
Email
mousaamke@yahoo.com
X