Σάββατο: Επετειακή συναυλία των Deans

Λίγα λόγια: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη επετειακή συναυλία των αειθαλών Deans το Σάββατο. Η μπάντα θα επανενωθεί ειδικά και μόνο για τη συναυλία του Σαββάτου, με τον αρχικό τους κιθαρίστα Νίκο Παππά, που, αν και ιδρυτικό μέλος των Deans, έχει να εμφανιστεί μαζί τους από την τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος το 1980.
Η συναυλία θα γίνει σε ανάμνηση της ιστορικής εμφάνισης του συγκροτήματος το 1979 στο «Παλλάδιον». Γόνιμα νοσταλγικοί και όπως πάντα με εμμονή στη λεπτομέρεια των εκτελέσεων, οι Deans θα φροντίσουν να ταξιδέψουν το κοινό σε υπέροχες στιγμές ενός ρεπερτορίου που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στην rock και progressive rock κουλτούρα.

Οι Deans είναι: ο Στέφανος Χαρτζάβαλος (τραγούδι, ακουστική κιθάρα), Βαγγέλης Μπουλουχτσής (μπάσο, φωνητικά), Ανδρέας Ραβάνογλου (τύμπανα), Αλέξανδρος Νάστος (πλήκτρα, φωνητικά), Νίκος Παππάς (κιθάρα, φυσαρμόνικα, τραγούδι), Αδάμ Σωτηρόπουλος (κιθάρα), Άννα Ρούση (αρμονικά φωνητικά, πιάνο, τραγούδι), Κωνσταντίνα Γοργόλη (αρμονικά φωνητικά, φλάουτο), Έλενα Τρα (αρμονικά φωνητικά, τραγούδι). Στον ήχο θα είναι ο Θωμάς Νάστος.

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 23 2020

ΩΡΑ

21:00

ΚΟΣΤΟΣ

ελεύθερη είσοδος

Λεζάντες

➭ Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αίθουσα εκδηλώσεων "Β. Πυρσινέλλας"
Αγίας Μαρίνας 55

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
Τηλέφωνο
2651083940
Email
webmaster@pkdi.gr
Website
http://www.pkdi.gr/
X