Φτιάχνοντας τις δικές μας ιστορίες και παραμύθια!

☛ Λίγα Λόγια: Για έκτη χρονιά το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες που αγαπάνε τα παραμύθια και τα παιδιά, σε τέσσερις τρίωρες συναντήσεις, (η πρώτη δια ζώσης και οι υπόλοιπες τρεις μέσω τηλεδιάσκεψης), στο χώρο του βιβλιοπωλείου Οσελότος.

☛ Θέμα του εργαστηρίου: Οι ιστορίες και τα παραμύθια για παιδιά και το πώς μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μαζί τους. Απευθύνεται σε υποψήφιους… παραμυθάδες, γονείς, φοιτητές και παιδαγωγούς, αλλά και σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από το εργαστήριο θα παρουσιαστεί αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεται η ιστορία με την αξιοποίηση του εκπαιδευτικού περιπάτου και του παραμυθιού, οι τρόποι και οι τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να γράψουμε μια ιστορία για παιδιά (και μαζί με τα παιδιά).
Τα παραμύθια των εκπαιδευόμενων που το επιθυμούν θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Παραμυθοκουζίνας (δείτε εδώ) καθώς και στη σελίδα του Οσελότου στο Facebook. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
☛ Κόστος: 55,00€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%). Μειωμένο: 45,00€ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%) (Απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή κάρτας ανεργίας)
☛ Για Δήλωση Συμμετοχής – Εγγραφή: Πατήστε εδώ

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΩΡΑ

18:00 - 21:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οσελότος Ιωάννινα
Χατζηκώστα 5

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
Κατηγορία

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Οσελότος Ιωάννινα
Τηλέφωνο
2651 306456
Email
ocelotos.ioannina@gmail.com
Website
https://www.facebook.com/ocelotos.ioannina/
X