Παρασκευή: Ioannina Career Day

Λίγα λόγια: Η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής έρχεται στα Ιωάννινα, στο “Ioannina Career Day”, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2020, στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σκοπός του “Ioannina Career Day” είναι να ανοίξει νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα, στην πόλη τους! Στα Ιωάννινα εδρεύουν πλέον όλο και περισσότερες εταιρείες με εξωστρέφεια που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία αλλά παράλληλα είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το “Ioannina Career Day” είναι μια μέρα γεμάτη ομιλίες, ενημέρωση και απ’ ευθείας συνεντεύξεις με στόχο την εύρεση εργασίας στις εταιρείες τεχνολογίας και ανάπτυξης λογισμικού που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά, στα Ιωάννινα.

Θέσεις εργασίας: Με άμεσο στόχο την απορρόφηση δυναμικού στις ομάδες των εταιρειών , οι PRODYNA, Teamviewer, Natech, Terracom και η Τekmon θα είναι εκεί να μιλήσουν για το έργο τους αλλά και την τεχνολογία. Με στόχο την κάλυψη 80 θέσεων εργασίας, ανθρώπινο δυναμικό από τις εταιρείες θα είναι εκεί να επεξεργαστεί βιογραφικά, να συμβουλεύσει και να μιλήσει για τα επόμενα βήματα των ανθρώπων που αναζητούν εργασία σε ανάλογα με τα παραπάνω περιβάλλοντα εργασίας.

Δήλωση συμμετοχής στο link: https://www.eventbrite.com/o/29018133933
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΔΑΣΤΑ στο dasta@uoi.gr, τηλ 2651007278

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΩΡΑ

11:00 - 18:00

Λεζάντες

➭ Προτεινόμενο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Επιστημονικο Και Τεχνολογικο Παρκο Ηπειρου
Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
Κατηγορία

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

ΔΑΣΤΑ
Τηλέφωνο
2651 007278
Website
https://www.facebook.com/dastauoi/
X