Τρίτη&Τετάρτη: Ioannina Rock City 2020

Λίγα λόγια: Έρχεται το Ioannina Rock City 2020 με special guest τον Ronnie Romero, φωνή των RICHIE BLACKMORE ‘S RAINBOW! To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στις 21 και 22 Ιουλίου ένα διήμερο αφιερωμένο στη ροκ μουσική. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προσαρμόστηκε κατάλληλα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού μεταξύ των θεατών.

Πρόγραμμα:
Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, από τις 20:30, μία Κινητή Μουσική Σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) και τον Stuart Craig θα ξεκινήσει από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη.
Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, Rockarolla: καραβάκια με ροκ συγκροτήματα θα πηγαινοέρχονται από το Μώλο μέχρι το 12. Στα καραβάκια συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s. Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι.
Αυτό το ροκ σεργιάνι στη λίμνη μας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Live with us και στο κανάλι του Castle Rock Festival.
Tην Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, επίσης από τις 20:30, η Κινητή Μουσική Σκηνή θα ξεκινήσει ξανά από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη με το μεγάλο καλεσμένο του φεστιβάλ, τον Ronnie Romero, τη φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow. Στη Rockarolla, το ένα καράβι θα έχει «μουσικούς» επιβάτες τους Daffodils και τους Fellony Case, ενώ το δεύτερο τους Αυτόπτες Μάρτυρες και τους InΣomnia Band.
*Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για την αποφυγή συνωστισμού δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών στα καραβάκια.
Όλοι οι Γιαννιώτες καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το διήμερο που στόχο έχει όχι μόνο την ψυχαγωγία αλλά και την τουριστική προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας.
Μέγας Χορηγός: Νέα Οδός
Με την ευγενική χορηγία των: Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, The Lake Hotel, KORES Boutique Hotel & Spa, Viozois.

 

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΩΡΑ

20:30

Λεζάντες

➭ Προτεινόμενο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
X