Πέμπτη: Kadinelia live στην «Κουκουβάγια» (κλήρωση πρόσκλησης)

Λίγα λόγια: Η Love Light Productions σε συνεργασία με την Κουκουβάγια και την Bullet Porductions παρουσιάζουν Kadinelia ζωντανά στα Ιωάννινα .
τη συναυλια ανοιγει ο Γιαννιωτης καλλιτεχνης Mihalis Charlie Potsikas

Ώρες συναυλίας:
🕤 οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
🕥 ώρα έναρξης 22:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση / Ταμείο : 6 ευρώ
(η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 16 Ιουλίου σε όλα τα σημεία)

Σημεία προπώλησης:
— Κουκουβάγια
— Μάνθος Οπτικά

Kλήρωση πρόσκλησης: Η εφημερίδα Ηπειρωτικός Αγών κληρώνει μία μονή πρόσκληση για το live των Kadinelia. Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Kadinelia» στο θέμα του mail, μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Kadinelia :Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτό το μουσικό ταξίδι προσφέρουν οι Kadinelia, το World acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου.
Ένα ταξίδι στο οποίο τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας αποκτούν νέο χαρακτήρα μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.
Οι Kadinelia πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους.
Την άνοιξη του 2014 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project: στον εμπλουτισμό της ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία.
Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τους οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες.
Χάρη στην αφοσίωση και την άψογη παρουσία τους στη σκηνή, σύντομα βρέθηκαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο.
Μετά από ένα μήνα εντατικών ηχογραφήσεων ετοίμασαν το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ, σε μίξη και mastering του Χρήστου Μέγα.
Στο ντεμπούτο τους οι Kadinelia μεταφέρουν με τον πιο όμορφο τρόπο την ενέργεια των ζωντανών τους εμφανίσεων. Αυτό που περιμένει τον ακροατή είναι ένα σύνολο από έντεκα κομμάτια, στα οποία περιλαμβάνονται πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές παραδοσιακών ήχων, γραμμένες από το Θανάση και την Εύη. Με όχημα τις κιθάρες και το χρώμα της φωνής τους, το ντουέτο μάς μεταφέρει σε ένα ταξίδι όπου το μοιρολόι εναλλάσσεται με το χιούμορ και η Ανατολή με τη Δύση.

*Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.
Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους.

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 29 2020

ΩΡΑ

20:30

ΚΟΣΤΟΣ

6€
Κουκουβάγια

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κουκουβάγια
Λιγκιάδες Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Κουκουβάγια
Τηλέφωνο
2651 003006
Website
https://www.facebook.com/koukouvaya.ioannina/?ref=page_internal
X