Κυριακή: «Mish Mash» στα Γιάννενα

Λίγα λόγια: Συναυλία με το μουσικό σύνολο Mish Mash από την Ιταλία διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με την Ιταλική Πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας.

Οι Mish Mash παρουσιάζουν μια πρωτότυπη και μαγευτική εκδοχή των πολυσυλλεκτικών ήχων, που συνθέτουν το μωσαϊκό της Μεσογείου, της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Η κεντρική ιδέα περιστρέφεται γύρω από την μουσική klezmer, τα Σεφαραδίτικα ρομάντζα που καλύπτουν μια περιοχή από την Ισπανία ως την Τουρκία, καθώς και τις παραδόσεις της Περσίας και της μουσικής της Μέσης Ανατολής.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Γιάσεμιν Σανίνο στα φωνητικά, Μάρκο Βαλαμπρέγκα στο βιολί και τη βιόλα, Νικόλα Πινιατέλο στην κιθάρα, Μπρούνο Τζόια στο κοντραμπάσο, και Μοζέν Καζιροσαφάρ στα περσικά κρουστά.
Το σύνολο έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης και έχει ηχογραφήσει τρία άλμπουμ (Delta, Parvanè, Yasaman), που έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και έχουν κυκλοφορήσει από τη φημισμένη δισκογραφική εταιρία Finisterre, που ειδικεύεται στο ρεπερτόριο φολκ και έθνικ μουσικής.

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΩΡΑ

20:30

ΚΟΣΤΟΣ

Είσοδος ελεύθερη

Λεζάντες

➭ Δωρεάν
Πνευματικό Κέντρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πνευματικό Κέντρο
Αγίας Μαρίνας 55 Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
Τηλέφωνο
2651083940
Email
webmaster@pkdi.gr
Website
http://www.pkdi.gr/
X