Σάββατο: New Zero God Live Ioannina

Λίγα λόγια: Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, οι New Zero God επιστρέφουν, μετά την περσινή τους εμφάνιση στα Γιάννενα. Αυτή την φορά έρχονται στο Rocka Rolla  για να παίξουν με δύο ακουστικές κιθάρες, ένα ταμπούρο και μια φωνή, τραγούδια δικά τους, των Flowers of Romance αλλά και κάποιες διασκευές.
Μαζί τους φέρνουν και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Εδώ δεν υπάρχει Άσυλο» του Μιχάλη Καφαντάρη, για την new wave σκηνή της Αθήνας, της δεκαετίας του ’80 με συνεντεύξεις και βίντεο από μέλη των συγκροτημάτων: Παρθενογένεσις, Magic de Spell, Groupies, Stress, Panx Romana, Ανυπόφοροι, Metro Decay, Villa 21, Yell-o-Yell, Clown, South of no North, Not 2 without 3, Anti Troppau Council, Yeah!, Χωρίς Περιδέραιο, Αρνάκια, Libido Blume, Flowers of Romance.

*Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει στις 21:00 και μετά θα ακολουθήσει η εμφάνιση του συγκροτήματος.

☛ New Zero God: Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006 από τον Mike Πούγουνα και μέλη που έπαιζαν μαζί του, στα συγκροτήματα Flowers of Romance, και Nexus.
Μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει ανοίξει τις συναυλίες για τους Αμερικάνους Christian Death τους Άγγλους Legendary Pink Dots και τον θρυλικό Βρετανό μουσικό Andi Sex Gang (των Sex Gang Children) ενώ συχνά-πυκνά ασχολείται μαζί τους ο διεθνής μουσικός τύπος.
Οι New Zero God έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα studio άλμπουμ, δύο mini άλμπουμ (το ένα ηχογραφημένο ζωντανά σε συναυλία τους στην Ιταλία), δύο 7” singles και δύο digital singles με Ελληνικές και ξένες εταιρίες.
Ακόμα έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλογές του εξωτερικού, ενώ το τραγούδι τους “Kiss The Witch” ανέβηκε για δυο μήνες στα 10 πρώτα των Αγγλικών Gothic charts.
Το τελευταίο μέχρι τώρα άλμπουμ τους, κυκλοφόρησε τον Φλεβάρη του 2019 σε LP με διαφανές βινύλιο και ένα μήνα αργότερα διαδικτυακά.
Πέρα από το ηλεκτρικό σετ, οι New Zero God παρουσιάζουν από τον Δεκέμβριο του 2018 και ένα ακουστικό σετ σε μικρότερες σκηνές, παίζοντας με δύο ακουστικές κιθάρες, ένα τύμπανο και μια φωνή, τόσο τραγούδια τους, όσο και υλικό των Flowers of Romance καθώς και διασκευές.

Σύνδεσμοι:
Facebook: https://www.facebook.com/NewZeroGod
YouTube: https://www.youtube.com/user/newzerogodgr
Website: http://www.newzerogod.com/
Bandcamp: https://newzerogod.bandcamp.com/music

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 30 2020

ΩΡΑ

21:00

ΚΟΣΤΟΣ

3€

Λεζάντες

➭ Έως 5€