Κυριακή: «Ο ραφτάκος των λέξεων»

Λίγα λόγια: Τον «Ραφτάκο των Λέξεων», την ιστορία του θαυμαστού ήρωα του πολυβραβευμένου συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου, παρουσιάζουν το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, η θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς» και οι εκδόσεις «Μεταίχμιο».

Σε μια μικρή πόλη, που ίσως να μοιάζει με τις υπόλοιπες, ζει ένας ταπεινός και ιδιαίτερος ράφτης που δε μοιάζει όμως με κανέναν άλλο! Ένας ράφτης που ντύνει όλη την πόλη με ρούχα μαγικά, που γίνονται άλλοτε δροσερά και άλλοτε ζεστά. Δε χρησιμοποιεί μάλλινη ή μεταξωτή κλωστή αλλά χρησιμοποίει το μυστικό του, που δε γνωρίζει κανείς παρά μόνο αυτός… τις λέξεις!
Τα χρόνια όμως περνάνε, η μικρή πόλη μεγαλώνει και ο κόσμος αρχίζει να ακολουθεί τη μόδα. Όλοι ξεχνούν τον ραφτάκο και αγοράζουν έτοιμα ρούχα από τα μαγαζιά. Κάποτε στην πόλη όμως πέφτει ένας φοβερός χειμώνας και οι κάτοικοι κάνουν ότι μπορούν για να ζεσταθούν… όμως δεν καταφέρνουν τίποτα και τότε… ξαναθυμούνται τον μοναδικό τους ράφτη!

Δυο παραστάσεις: την Κυριακή στις 12:00 και στις 17:00

Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: στα γραφεία ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5, Αρχοντικό Πυρσινέλλα), στο τηλέφωνο 2651025670.

 

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 28 2020

ΚΟΣΤΟΣ

Γενική είσοδος 10€, προπώληση 8€

Λεζάντες

➭ Προτεινόμενο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Καμπέρειο θεατρο
Ioannina, Greece

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
X