Κυριακή: «Ο Τζάκ & Η Φασολιά»

Λίγα λόγια: Με το έργο «Ο Τζάκ & Η Φασολιά» επιστρέφει στα Γιάννενα το Μικρό Θέατρο Λάρισας την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Υπόθεση: Ο Τζακ! Ένας ονειροπόλος νέος που ζει με την μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν πολύ και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμά του; Πέντε μαγικά φασόλια από έναν πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά. Μια τεράστια φασολιά που φυτρώνει έξω από το σπίτι του και τον οδηγεί στο παλάτι του γίγαντα. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει για τον Τζακ όταν εκείνος σκαρφαλώνει στην φασολιά.

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα)

Προπώληση: Πρόκος & www.viva.gr/o-tzak-kai-i-fasolia/

Κλήρωση προσκλήσεων: O Η.Α. κληρώνει τέσσερις μονές προσκλήσεις για την παράσταση. Στέλνετε e-mail στο info@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Τζακ και η Φασολιά» στο θέμα του mail, μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 2 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Κρατήσεις και πληροφορίες: 6974797109.

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 18 2020

ΩΡΑ

21:00

ΚΟΣΤΟΣ

10€ ταμείο , 8€ προπώληση

Λεζάντες

➭ Προτεινόμενο
Θεατρο ΕΗΜ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Θεατρο ΕΗΜ
Θεατρο ΕΗΜ Φρότζος Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
X