Παρουσίαση Προγράμματος Tiny Feet-Δραστηριότητες για μωρά

Λίγα Λόγια: Σας προσκαλούμε μαζί με τα μωράκια σας στην παρουσίαση ενός υπέροχου,πρωτότυπου και διασκεδαστικού προγράμματος σχεδιασμένο για βρέφη. Σκοπός του προγράμματος είναι να εξασφαλίσει στο βρέφος ερεθίσματα και ενασχολήσεις , ανάλογα με την ηλικία του αλλά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την μαμά του ή τον φροντιστη του .
Με πολύ παιχνίδι , μουσική και χορό δίνουμε ένα πληρες πακέτο ερεθισμάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου αλλά και στην ψυχοκινητική ανάπτυξη του βρέφους . Όλες οι αναπτυξιακές δεξιότητες όπως η αδρή κινητικότητα ,η λεπτή κινητικότητα ,η γλώσσα ,ο γνωστικός τομέας και η κοινωνικότητα ενδυναμωνονται καθώς το πρόγραμμα εισέρχεται σε ολες τις αισθητηριακές διόδους .Φυσικά τα οφέλη του προγράμματος δεν σταματούν εδώ, καθώς είναι μια υπέροχη εμπειρία και για τις ίδιες τις μαμάδες ,να κοινωνικοποιηθούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μέσα από την μητρότητα. Το πρόγραμμα πέρα από την βασική του δομή έχει και θεωρία που δίνει έδαφος για υπέροχες συζητήσεις!

Το πρόγραμμα αφορά: βρέφη από τριών έως δώδεκα μηνών

Δραστηριότητες Προγράμματος:
• Baby gym
• Baby spa
• Messy play
• Sensory play
• Music party
• Babywearing dancing

Συντονιστές προγράμματος: Οι συναντήσεις συντονίζονται από την Γεωργία Γιαννακοπούλου, Νηπιαγωγό, Ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού, Εκ. Ειδικού Θεραπευτικού Παιχνιδιού & Εκπαιδεύτρια Tiny Feet Big Steps Ιωαννίνων.

Συμμετοχή: Η παρουσίαση του προγράμματος είναι δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Για πληροφορίες καλέστε στο 6947008613.
inbox:tiny feet big steps ioannina

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 28 2020

ΩΡΑ

18:00

Λεζάντες

➭ Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο Γεωργίας Γιαννακοπούλου
Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Tiny feet,big steps ioannina
Τηλέφωνο
6947008613
Email
tinyfeet.ioannina@gmail.com
Website
https://www.facebook.com/Tiny-feetbig-steps-ioannina-251601808852367/
X