Κυριακή: Πεζοπορία & Μπάνιο στον Καταρράκτη Ηλιοχωρίου

Λίγα λόγια:  Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα επισκεφτούμε 2 από τα πιο γνωστά χωριά του Ζαγορίου, το Βρυσοχώρι και το Ηλιοχώρι ενώ στον δρόμο μας θα έχουμε την δυνατότητα να σταματήσουμε και στην Σαρακατσάνικη στάνη του Γυφτόκαμπου.
Το Βρυσοχώρι και το Ηλιοχώρι είναι 2 χωριά που βρίσκονται στην σκιά της Τύμφης και της Γκαμήλας, δίπλα στον Αωό ποταμό και τα τα χωριά της Κόνιτσας, νερά τρέχουν από παντού ενώ η φύση τους γενικότερα οργιάζει και παραμένει παρθένα.
Εκεί θα περπατήσουμε για αρχή σε ένα πολύ ωραίο και εύκολο μονοπάτι από το Βρυσοχώρι προς το Ηλιοχώρι περνώντας μέσα από καταπράσινα τοπία. Φτάνοντας στο Ηλιοχώρι και αφού ξεκουραστούμε λιγάκι, θα πάρουμε το μονοπάτι προς τον καταρράκτη του Ηλιοχωρίου το οποίο είναι πολύ καλά διατηρημένο και η διάρκεια του είναι περίπου 20-30 λεπτά. Στον καταρράκτη θα έχουμε αρκετό χρόνο για μπάνιο, ξεκούραση, φαγητό και γενικότερα ότι επιθυμεί ο καθένας.
Έχοντας απολαύσει την παραμονή μας στον καταρράκτη, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.

Απαραίτητος Εξοπλισμός:
πεζοπορικό παπούτσι, νερό – φαγητό, ατομικό σακίδιο, κατάλληλο ρουχισμό για την εποχή, μαγιό, αντηλιακό, πετσέτα, δεύτερη αλλαξιά ρούχων (προαιρετικά).
Αναχώρηση: θα γίνει 09:00 (από Ιωάννινα)
Τιμή εισιτηρίου: /άτομο 20€
Στην τιμή παρέχεται:
* Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.
* Συνολική μεταφορά.
* Ιστορική ξενάγηση.
* Ταξιδιωτική ασφάλιση.
Για περισσότερες πληροφορίες: και κρατήσεις καλέστε στο τηλ 2651039274, κιν: 6944383131 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook

 

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΩΡΑ

09:00 - 19:00

ΚΟΣΤΟΣ

20€ κατ' άτομο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Kassaros Travel
Γρηγορίου Σακκά 6-8 Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Kassaros Travel
Τηλέφωνο
6944383131
Website
http://www.kassarostravel.gr/home_el
X