Πρόγραμμα Soundtrope Festival 2019

☛ Λίγα Λόγια: Από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων το Soundtrope Festival, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει αρκετή μουσική, εικαστικά, video art, φωτογραφία, φιλμ, σύγχρονο χορό, σεμινάρια με διεθνείς συμμετοχές και καλλιτέχνες που για πρώτη φορά επισκέπτονται την πόλη. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ μακράς διάρκειας με αρκετές πολιτιστικές δράσεις σε κάθε σημείο της πόλης και η φετινή διοργάνωση αποτελεί την καλύτερη έκδοση του, καθώς θα φιλοξενήσει σημαντικούς καλλιτέχνες από Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
☛ Extra δράσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως για πρώτη φορά φέτος θα ξεκινήσει μία νέα ενότητα στο φεστιβάλ με τίτλο Hand In Hand φιλοξενώντας εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις από καλλιτέχνες με ειδικές ανάγκες αλλά και εκθέσεις φωτογραφίας από άτομα με οπτική αναπηρία πλαισιωμένοι από παιδαγωγούς ειδικής αγωγής, εικαστικούς αλλά και φωτογράφους τα οποία θα λάβουν μέρος στον πανέμορφο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων. Αξιοσημείωτο της φετινής διοργάνωσης του φεστιβάλ είναι η έναρξη συνεργασίας του Soundtrope Festival με το διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας Photometria Festival, όπου θα φιλοξενηθούν εξαιρετικοί καλλιτέχνες από Ελλάδα και το εξωτερικό και τα δύο φεστιβάλ θα επιμεληθούν από κοινού οπτικοακουστικές παραστάσεις σε όμορφα και ιστορικά κτίρια της πόλης.
☛ Εισιτήρια. Η προπώληση των early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου διατίθεται και ηλεκτρονικά η προπώληση μέσω της Viva.gr και σε προνομιακές τιμές για Full Ticket Festival (69 ευρώ) και 3Day Ticket Festival (42 ευρώ).
☛ Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 19 Οκτωβρίου: Soundtrope pre-fest Party
Κυριακή 20 Οκτωβρίου: Michael Gira & Norman Westberg (SWANS)
Σάββατο 26 Οκτωβρίου: Νικόλας Μποντίνας
Παρασκευή 01 Νοεμβρίου: Drew McDowall , Diskotekken
Σάββατο 02 Νοεμβρίου: Lip Forensics
Σάββατο 09 Νοεμβρίου: MMMΔ – Mohammad
Κυριακή 10 Νοεμβρίου: The Blues People
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου: Mick Harvey & J.P. Shilo
Σάββατο 16 Νοεμβρίου: Jef Maarawi LAKE SESSION
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου: Noisy P / Petros Fuzzhead / Kostis Emmanouilidis
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου: Γιάννης Αγγελάκας & Νίκος Βελιώτης
Σάββατο 23 Νοεμβρίου: Κεφάλαιο 24
Κυριακή 24 Νοεμβρίου: Ωχτομηδέν
Τετάρτη 27 Νοεμβρίου: Theodore
Σάββατο 30 Νοεμβρίου: Elephant
Κυριακή 01 Δεκεμβρίου: Ψαραντώνης

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 30 2020

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Nομός Ιωαννίνων

ΝΟΜΟΣ

Ιωάννινα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Soundtrope Festival Ioannina.
Email
soundtropefest@gmail.com
Website
https://www.facebook.com/soundtrope/