▦ 10-12 Δεκ

Εκθεση: «Συνομιλώντας με το έργο του εικαστικού Τάκη Στεφάνου»

Λίγα λόγια: «Συνομιλώντας με το έργο του εικαστικού Τάκη Στεφάνου» είναι ο τίτλος της έκθεσης, που διοργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων το τριήμερο 10-12 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα διάλογο μεταξύ τεταρτοετών φοιτητών της Σχολής και του Τάκη Στεφάνου, μία εκπαιδευτική δράση βασισμένη σε έννοιες που διατρέχουν το έργο του καταξιωμένου εικαστικού κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του.
Στο πλαίσιο του μαθήματος της Μουσειοπαιδαγωγικής, οι φοιτητές θα επιδιώξουν να επεκτείνουν τον εικαστικό αυτό διάλογο και με το νεαρό κοινό της πόλης των Ιωαννίνων, πραγματοποιώντας καθημερινά ξεναγήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες υπό τον τίτλο «Η Γραμματική της Τέχνης», θεματική των τελευταίων έργων του Στεφάνου, ορισμένα εκ των οποίων θα παρουσιαστούν επίσης στην έκθεση στην Πινακοθήκη.
Η έκθεση, την οποία επιμελήθηκαν οι φοιτητές Μουσειοπαιδαγωγικής του τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης με τον συντονισμό της επίκουρης καθηγήτριας Μουσειολογίας Εσθήρ Σολομών, θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

☛ Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από Τρίτη έως Πέμπτη 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651075131.

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 30 2020

ΩΡΑ

08:00 - 15:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων
Κοραή 1, Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων
Κατηγορία
X