Κυριακή: The Sexy Christians Live at Beatnik

Λίγα λόγια: Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου οι Sexy Christians εμφανίζονται για πρώτη φορά στα Ιωάννινα στο Beatnik στα πλαίσια της παρουσιάσης του δεύτερου τους album ” Forbidden Fruit” που κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2019.

The Sexy Christians: Οι The Sexy Christians είναι μια ιδιαίτερη μπάντα. Όλα τα μέλη της γνωρίζονται από πολύ παλιά αλλά η αγάπη τους για το Rock ‘n’ Roll και τη μουσική γενικότερα τους οδήγησε να βγουν για πρώτη φορά στο κοινό το Δεκέμβριο του 2012, επισημοποιώντας την ταραγμένη σχέση τους. Ξεκίνησαν παίζοντας κυρίως διασκευές, με ατελείωτους αυτοσχεδιασμούς και στη συνέχεια και δικές τους ιδέες τραβώντας, την προσοχή με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις και τα ξεσηκωτικά πολύωρα live.
Μέχρι το 2016 είχαν πραγματοποιήσει πάνω από 200 live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, από μπαράκια και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια αλλά και από καΐκια έως μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκαν αρκετά ώριμοι ώστε να καταγράψουν τους πρώτους τους σεξοχριστιανικούς ύμνους στο studio.
Η μουσική τους ταλαντεύεται ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα. Rock ‘n’ Roll και Boogie, funky αισθητική, ψυχεδελικές εξάρσεις είναι τα στοιχεία που αποτελούν τον ευαίσθητο και αλλόκοτο εσωτερικό τους κόσμο που εκφράζεται τόσο στη σκηνή όσο και στις ηχογραφήσεις τους.

Βooking enquiries mail:
info@enterevents.gr
Enter Events

Info:
Bandcamp: https://thesexychristians.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSexyChristians
Instagram: https://bit.ly/2mpvvs1
Spotify: https://spoti.fi/2NKaL9G

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΩΡΑ

21:00

ΚΟΣΤΟΣ

Είσοδος: 5€ με μπύρα

Λεζάντες

➭ Έως 5€,
➭ Προτεινόμενο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Beatnik
Ανεξαρτησίας 121-123

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Beatnik
Τηλέφωνο
2651 302481
Website
https://www.facebook.com/beatnik.ioannina/
X