Το κυνήγι του κρυμμένου νησιού

☛ Λίγα Λόγια: Η ιστορία είναι παλιά και παράξενη, τόσο που κανείς δεν ξέρει που τελειώνει και που αρχίζει η αλήθεια…Ένα νησί που ταξιδεύει από το Αιγαίο μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό… Ένα χαμένο νησί ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα…Πόσο εύκολο είναι να ανακαλύψει κανείς αυτό το νησί..; Οι Bookhunters επιστρέφουν με ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού γεμάτο “ευτράπελα” και πολύ περιπέτεια που λαμβανει χωρα σε ολη την πόλη των Ιωαννίνων.

☛ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Κατοχή και χρήση συσκευής smart phone ή tablet pc με πρόσβαση στο διαδίκτυο online (στο δρόμο) από τον συμμετέχοντα (ατομική συμμετοχή) ή από ένα τουλάχιστον μέλος της ομάδας εάν πρόκειται για ομαδική συμμετοχή.
2. Εγκατεστημένο ένα απλό πρόγραμμα ανάγνωσης QR code. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν πολλά προγράμματα QR code στο GooglePlay Store της Google (http://ipsite.org/8q4m).
3. Δήλωση συμμετοχής στο παιχνίδι μέχρι και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, μέσα από την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook (συμπληρώνετε την φόρμα εγγραφής εδώ: (http://bit.do/bookhunters_10_2019)
4. Απαραίτητη η παρουσία γονέα ή συνοδού σε ομαδική συμμετοχή που θα συμμετέχει ανήλικος/κοι.

☛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
1. Ατομική
2. Ομαδική (μέχρι τέσσερα άτομα)

☛ ΚΟΣΤΟΣ:
1. Ατομική συμμετοχή: 5,00€
2. Ομαδική συμμετοχή: 15,00€ (έως τέσσερα άτομα)

☛ ΒΡΑΒΕΙΑ:
1ο. Ο πρώτος από τις ατομικές συμμετοχές στη χρονική κατάταξη – μικρότερος συνολικός χρόνος διαδρομής – (ο χρόνος μετράει από την ώρα που θα πάρει εκκίνηση ο καθένας, άτομο ή ομάδα, χωριστά από το σημείο αφετηρίας, μέχρι τον τερματισμό) και που αποδεδειγμένα θα έχει λύσει όλους τους γρίφους της διαδρομής, κερδίζει ένα βιβλίο από το βιβλιοπωλείο “Οσελότος”.
2ο. Η πρώτη ομάδα από τις ομαδικές συμμετοχές, στη χρονικά κατάταξη – μικρότερος συνολικός χρόνος διαδρομής – (ο χρόνος μετράει από την ώρα που θα πάρει εκκίνηση ο καθένας, άτομο ή ομάδα, χωριστά από το σημείο αφετηρίας, μέχρι τον τερματισμό) και που αποδεδειγμένα θα έχει λύσει όλους τους γρίφους της διαδρομής, κερδίζει από ένα βιβλίο (ένα για κάθε μέλος της ομάδας, με μέγιστο αριθμό το τέσσερα), από το βιβλιοπωλείο του Οσελότου.

Το event είναι ολοκληρωμένο.

Ετικέτες:

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 30 2020

ΩΡΑ

11:30 - 15:30

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Βιβλιοκυνηγοί
Τηλέφωνο
2651 306456
Email
bookhunters.ioannina@gmail.com
Website
https://www.facebook.com/bookhunters.ioannina/