Σάββατο & Κυριακή: TOC TOC Αγάπη ρε…Πάλι…Πάλι

Λίγα λόγια: Η πολυαγαπημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία «TOC TOC Αγάπη ρε»  Επανέρχεται 9η θεατρική σεζόν με τον χαρακτηριστικό υπότιτλο «Πάλι Πάλι» και χτίζει κάθε φορά μια καινούργια σχέση με τους θεατές. Η «παλιά φρουρά» του TOC TOC, Κώστας Σπυρόπουλος και Δημήτρης Σταρόβας, επανέρχεται με ανανεωμένο θίασο και υποδέχονται την την Κυρία του ελληνικού θεάτρου Χρύσα Ρώπα, την κυρία Μαίρη Σταυρακέλλη, τον Ιωάννη Αθανασόπουλο και την Στέλλα Κωστοπούλου.

Το έργο:
Έξι άτομα περιμένουν στο σαλονάκι ενός διάσημου ψυχολόγου. ‘Ολοι τους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές:
Ο Φώτης, ένας ηλικιωμένος κύριος που βωμολοχεί ασύστολα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να μιλήσει, γιατί πάσχει από το σύνδρομο Gilles de la Tourette. Ο Βασίλης, ένας ταξιτζής που πάσχει από αριθμομανία και ασθένεια φύλαξης. Η Νίτσα, που πάσχει από μικροβιοφοβία και τρέμει όλες τις ασθένειες Η Μαρία, θεούσα, με συμπτώματα πολλαπλής προσωπικότητας και τικ της επαλήθευσης Η Λίλη, που επαναλαμβάνει κάθε της έκφραση δυο φορές. Ή και τρεις! Ο Μπάμπης που δεν περπατάει πάνω στις γραμμές.

Η ώρα περνάει, ο γιατρός καθυστερεί και οι ασθενείς γνωρίζονται λίγο λίγο και αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους group therapy! Το τι γίνεται από κει και μετά, δεν περιγράφεται… Το ξέφρενο γέλιο ξορκίζει τις νευρώσεις όλων μας και η τελική ανατροπή κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους αμφισβητούν την ψυχοθεραπεία.

Το έργο ΤΟC TOC του πολυτάλαντου Laurent Baffie (όπου ΤΟC είναι η συντομογραφία της έκφρασης «Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή» στα γαλλικά, Τrouble Obsessionnel Compulsif,) ανέβηκε για πρώτη φορά το 2005. Γνώρισε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια στο théâtre du Palais Royal à Paris, αλλά και όπου αλλού ανέβηκε: στον Καναδά, στο Βέλγιο, στην Ισπανία, στην Αργεντινή, στην Βραζιλία.

Συντελεστές:
• Παίζουν οι: Κώστας Σπυρόπουλος, Χρύσα Ρώπα, Δημήτρης Σταρόβας,
Μαίρη Σταυρακέλλη Ιωάννης Αθανασόπουλος,
Στέλλα Κωστοπούλου, Εβελίνα Καραπάνου.
• Διασκευή – Απόδοση Κειμένου: Κώστας Σπυρόπουλος – Κατερίνα Μπέη
• Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

*Το τραγούδι της παράστασης «Αγάπη ρε…» ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση

Προπώληση ηλεκτρονικά: https://www.viva.gr/toc-toc-pali-pali/

Ώρες Παράστασης: Το Σάββατο στις 21:15  &  τη Κυριακή στις 19:00

Το event είναι ολοκληρωμένο.

ΗΜ/ΝΙΑ

Σεπ 25 2020

ΚΟΣΤΟΣ

Γενική είσοδος €20 , Μειωμένο €15 (Φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ)

Λεζάντες

➭ Προτεινόμενο
Πνευματικό Κέντρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πνευματικό Κέντρο
Αγίας Μαρίνας 55 Ιωάννινα

ΝΟΜΟΣ

Nομός Ιωαννίνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

TOC TOC - Αγάπη ρε
Τηλέφωνο
694 730 0609
Email
ivitheatro@gmail.com
Website
https://www.facebook.com/toctocagapiremounia/
X