Παραλία Μπέλα Βράκα

Μια ανάσα από τα Σύβοτα βρίσκεται η πιο όμορφη & ξεχωριστή παραλία της Ηπείρου. Οι ιδιαιτερότητες της πολλές, συνθέτουν ένα σκηνικό που αν δεν το δεις από κοντά δε μπορείς ούτε να το φανταστείς.

Μορφή παραλιας: ψιλή άμμος
Μορφή βυθού: αμμώδης  πολυ ρηχή  με λίγα βότσαλα
Εκταση: μεσαίου μεγέθους
Απόσταση από Σύβοτα-κέντρο: ∼ 1,2χλμ
Πρόσβαση: με αυτοκίνητο / μέσω θαλάσσης
Χαρακτηρισμός: γραφική
Γαλαζια σημαια:
Οργανωμένη:
Ντουζιέρες:
Ομπρέλες/ξαπλώστρες:
WC:
Χώρος σταθμευσης: ✘ (μακριά από τη παραλία)
Θαλάσσια σπορ:

✎ Το θαλάσσιο μονοπάτι που συνδέει τις δύο άκρες της παραλίας έχει πολλά βότσαλα γιαυτό καλό θα είναι να έχετε παντόφλες ή ακόμα καλύτερα, παπούτσια θαλάσσης.
✎ Ο δρόμος που οδηγεί στη παραλία χρησιμοποιείται σαν χώρος στάθμευσης αλλά στο κομμάτι που είναι κοντά στη παραλία δεν επιτρέπεται πλέον το παρκάρισμα, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να διανύσετε μια απόσταση μεγαλύτερη των 100μ. με τα πόδια.
✎ Χωρίζεται σε τρία σημεία το ένα εκ των οποίων το επισκέπτονται κυρίως οι πελάτες του ξενοδοχείου Robinson στο οποίο ανήκουν οι ξαπλώστρες.
✎ Στα αρνητικά της παραλίας είναι πως το δασάκι που βρίσκεται πίσω από το κεντρικό κομμάτι της παραλίας χρησιμοποιείται ως τουαλέτα από πολλούς λουόμενους. Γεγονός που πρέπει να ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μη χαλάσει η εικόνα της πιο πολυδιαφημισμένης παραλίας των Συβότων.
ΟΜΟΡΦΙΑ
100%
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ
90%
ΠΑΡΟΧΕΣ/ΥΠΟΔΟΜΕΣ
20%
ΕΥΚΟΛΙΑ/ΑΝΕΣΗ
50%
X

Τοποθεσία

Μπέλα Βράκα | Σύβοτα

Τοποθεσία 2

Τοποθεσία 3

Labels

› Παραλίες