Ημερομηνία

Σάββατο - Κυριακή 17 - 18 Οκτ 2020
Expired!

☵ 17-18 Οκτ: Ημέρες Καριέρας 2020 Digital

Λίγα λόγια: Το kariera.gr, website για την εργασία στην Ελλάδα, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Digital, για πρώτη φορά ψηφιακά. Στις 17 & 18 Οκτωβρίου σε μια ψηφιακή 3D animated πλατφόρμα, δεκάδες εταιρείες θα διενεργούν online συνεντεύξεις με υποψηφίους για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους. Φέτος, όλοι όσοι αναζητούν εργασία, νέοι, φοιτητές, τελειόφοιτοι, πτυχιούχοι αλλά και εργαζόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν και να συνδεθούν στην εκδήλωση από όλη την Ελλάδα.

Στους virtual χώρους της εκδήλωσης θα βρίσκεται και η ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr, η οποία θα ενημερώνει τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Το Up Event δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ψηφιακές Ημέρες Καριέρας, γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί virtually, για να έχουμε όλοι εμείς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε εξ αποστάσεως τις ομιλίες που μας εμπνέουν κάθε χρόνο. Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους εργασιακούς χώρους θα μας μιλήσουν για την πορεία τους και το πώς κατάφεραν να πετύχουν τα όνειρα τους.☛ Μερικές από τις συμμετέχουσες εταιρείες είναι: 
ΑΒ Βασιλόπουλος, Εθνική Τράπεζα, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Μύλοι Λούλη, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος ΟΤΕ, Όμιλος Σφακιανάκη, ΟΠΑΠ, Παπαστράτος, Alba Graduate Business School, Coca-Cola Τρία Έψιλον, EFA Group, EOPPEP, Eurocatering, ΕΥ, Hemmersbach, Henkel, INTERSPORT, KONE, Leroy Merlin, Mazars, PeopleCert, Space Hellas, Teleperformance Greece, Unilever, WATT+VOLT.☛ Πληροφορίες συμμετοχής: 
• Βήμα 1ο
Απαραίτητη η εγγραφή και η συμπλήρωση  ερωτηματολογίου από τον ενδιαφερόμενο για να εμφανιστούν οι θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με το προφίλ του.​
• Βήμα 2ο
Περιήγηση στο virtual περιβάλλον της εκδήλωσης για να δούμε τους χώρους που μπορούμε να επισκεφτούμε και τι δυνατότητες μας δίνει.
• Βήμα 3ο
Μπορούμε να επισκεφτούμε  τον χώρο με τις συμμετέχουσες εταιρείες, για να πραγματοποιήσουμε συνεντεύξεις με εκείνες που έχουμε κάνει match.
• Βήμα 4ο
Προχωρούμε στον χώρο που πραγματοποιούνται ομιλίες με live μετάδοση ή μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα Webinar.☛ Εγγραφές: εδώ

 

Τοποθεσία

Online

Τοποθεσία 2

Τοποθεσία 3

Ιωάννινα

Το event είναι ολοκληρωμένο.

Labels

Top

Διοργανωτής

Κariera.gr
Website
https://www.kariera.gr/