Ημερομηνία

Παρασκευή 30 Οκτ 2020 - Κυριακή 1 Νοέ 2020
Expired!

Κυνήγι θησαυρού στη μαγευτική Βίτσα

Ένας μοναδικός θησαυρός, κρυμμένος σε ένα αχανές «πράσινο», περιμένει να τον ανακαλύψεις. Πρόκειται για ένα ομαδικό κυνήγι θησαυρού στη μαγευτική Βίτσα, μια περιοχή που η φύση και ο άνθρωπος γίνονται ένα.

Μέσα από το κυνήγι θησαυρού, θα αποκτήσεις πολλά βιώματα, θα γνωρίσεις νέο κόσμο με τον οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αλληλεπιδράσεις, αλλά πάνω απ’ όλα θα ζήσεις μια εμπειρία ζωής. Το κυνήγι θησαυρού είναι δομημένο μέσα από βιωματικά εργαλεία μάθησης, τα οποία κάνουν τη μάθηση «παιχνίδι». Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδεύονται σε διάφορες θεματικές (επικοινωνία, ίσα δικαιώματα, δημιουργικότητα, κτλ.) μέσα από την επίλυση γρίφων, ομαδικές δραστηριότητες και την αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον. Μια περιοχή χαμένη στο χρόνο, παιχνίδια μυστηρίου και γρίφοι, καθώς και πολλές εναλλακτικές μαθησιακές εμπειρίες σε περιμένουν!
Για να λάβετε μέρος στην μοναδική αυτή εμπειρία, δηλώστε ενδιαφέρον στην παρακάτω φόρμα https://forms.gle/bAW2rDt6iLtnas4i7
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 240€ και περιλαμβάνει τη στέγαση σε δίκλινο δωμάτιο για 2 βράδια, τη σίτιση και για τις 3 ημέρες και το κόστος εκπαιδεύσεων.
μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.
*Στις Earlybird κρατήσεις μέχρι 21 Οκτωβρίου, υπάρχει έκπτωση -20% και η τιμή ανέρχεται στα 192€ !
Ο Βασίλης Ραφαήλ ειδικεύεται στη δημιουργία εθελοντικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για νέους μέσω της χρήσης τεχνικών βιωματικής μάθησης.
Έχει περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και την ενίσχυση των μαλακών δεξιοτήτων (soft skills) των νέων, καθώς, μέσω της συμμετοχής του σε πολλά προγράμματα Erasmus +, έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχει αναπτύξει από κοινού νέα εργαλεία, μεθοδολογίες και τεχνικές για τους νέους και τους youth workers. Έχει πτυχίο στην Ψυχολογία καθώς και επίσημη εξειδίκευση στο Life and Business Coaching.
Περισσότερα για την Επέκεινα Χώρα μπορείτε να βρείτε στο https://epekeinahora.gr/ ενώ για το EDIFY Centre στο www.edifycentre.com .

Δήλωση συμμετοχής

 

www.ipiroslike.gr/thingstodo/kynigi-thisayroy-sti-mageytiki-vitsa/
X

Τοποθεσία

Βίτσα | Ζαγόρι

Το event είναι ολοκληρωμένο.

Διοργανωτής

Επέκεινα Χώρα
Τηλέφωνο
694 474 8070
Website
http://www.epekeinahora.gr

Άλλοι διοργανωτές

Edify Centre
Τηλέφωνο
2108655039
Website
https://www.facebook.com/edifycentre/