Ημερομηνία

9 Ιουλίου 2020
Expired!

Ώρα

21:00 - 22:30

Κόστος

12€ γενική είσοδος , 10€ προπώληση

Πέμπτη: Όρνιθες για παιδιά στα Γιάννενα

Λίγα λόγια: H ωραιότερη ελληνική κωμωδία , το αγαπημένο έργο του Αριστοφάνη
Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών διασκευάζεται ειδικά για τα παιδιά  και παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη ,πιστοί στο ραντεβού τους με τα παιδιά ,κάθε καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα, στις πόλεις και στα νησιά σε όλη την Ελλάδα , με τόλμη και κέφι ταξιδεύουν και φέτος !Με την πιο επίκαιρη παράσταση της χρονιάς , με ένα από τα πιο παλιά , πρώτα – πρώτα ονειρικά παραμύθια.
Για παιδιά κάθε ηλικίας

Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος , 10€ προπώληση

Σημεία προπώλησης: Tickets Ioannina (μπροστά από τη Νομαρχία)

τηλ. 6948744988

☛ Σημείωμα του σκηνοθέτη: Οι άνθρωποι του Αριστοφάνη φεύγουν, μετακινούνται προς το ωραίο και παρασύρουν μαζί τους τα Πουλιά. Κι εκείνα με φτερά ανοιχτά και νύχια γαμψά και μάτια σπαθιά, φτιάχνουν μια πολιτεία δίκαιη και καθαρή.
Μια μετακίνηση, μια μετανάστευση σε ένα μέσα μας κλίμα ζεστό. Είναι μια προτροπή προς τα παιδιά να κινηθούν, να ονειρευθούν. Στις εποχές μας ίσως αυτό να έμοιαζε περιττό, τώρα όμως, μετά τα δύσκολα, που περάσαμε όλοι μαζί, είναι επειγόντως αναγκαίο. Ένα κρώξιμο δυνατό κι ένα φτερούγισμα δυνατό να γδάρει τον ήσυχό μας αέρα, αν το θέατρο ακόμα μπορεί να λέει ιστορίες για να ταξιδεύουν μαζί τους τα παιδιά κι εμείς και να ενώνει τους ανθρώπους.
Η παράσταση που φτιάξαμε, ευτυχεί να είναι τόπος συνάντησης έξι απίστευτα γυμνασμένων ηθοποιών στο σώμα και στην ψυχή, αλλά και τριών υπέροχων καλλιτεχνών: του εικαστικού Παναγιώτη Κουλουρά, της χορογράφου Φωτεινής Σταματελοπούλου και του τραγουδιστή Βασίλη Γισδάκη.

Συντελεστές:
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Απόδοση στα Νέα Ελληνικά: Δόμνα Ζαφειροπούλου
Σκηνικό: Παναγιώτης Κουλουράς
Κοστούμια: μαγικές σβούρες
Kίνηση: Φωτεινή Σταματελοπούλου
Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Διδασκαλία τραγουδιών: Ιωάννα Εμμανουήλ
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Ειδικές κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού
Βοηθός σκηνοθέτη: Τόνια Πουρκού

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Βοϊδήλος, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Ντέπυ Μοράρη, Τάσος Ράπτης, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Μαριλίζα Χρονέα και ο Βασίλης Γισδάκης ζωντανά στη σκηνή.

Όρνιθες για παιδιά -Η Πολιτεία των Πουλιών του Δημήτρη Αδάμη από τις μαγικές σβούρες

Όρνιθες του Αριστοφάνη για Παιδιά -Η Πολιτεία των Πουλιών σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη από τις μαγικές σβούρες ,με τον Βασίλη Γισδάκη ζωντανά στην σκηνή .Από τον Οκτώβρη 2019 και κάθε Κυριακή 11:00 και 3:00 στο Θέατρο Αθηνά ,Πατησίων και Δεριγνύ. Κρατήσεις στα τηλ.2109853609 και 6948744988 .

Δημοσιεύτηκε από Μαγικές Σβούρες στις Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

 

X

Τοποθεσία

Θεατρο ΕΗΜ Φρότζος Ιωάννινα
Θεατρο ΕΗΜ

Τοποθεσία 2

Τοποθεσία 3

Ιωάννινα

Το event είναι ολοκληρωμένο.

Διοργανωτής

Μαγικές Σβούρες
Τηλέφωνο
210 9853609
Website
https://www.facebook.com/magikessvoures/